دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ
برای بیمه کردن کارگر توسط کارفرما، کارفرما ابتدا می بایست نسبت به نامنویسی غیرحضوری بیمه شده از طریق سامانه تامین اجتماعی اقدام کند. سپس شماره بیمه کارگر را دریافت کرده و به صورت ماهانه در لیست بیمه به سازمان تامین اجتماعی ارايه کند

توجه داشته باشید که مطابق قانون کار، بیمه کردن کارگر توسط کارفرما اجباری است و در صورتی که کارفرما، کارگر را بیمه نکند، کارگر می تواند از طریق اداره کار نسبت به شکایت از کارفرما اقدام کند.