بیمه چندین مدل دارد که شما می توانید به اقتضای شرایط خود  آن را انتخاب کنید

۱ _ ۱۲ درصد که فقط بازنشستگی وفوت بعد از بازنشستگی   دارد

۲_۱۴ درصد فوت و بازنشستگی دارد

۳_۱۸ درصد فوت بازنشستگی و از کارافتادی دارد

هرسه این بیمه ها فاقد خدمات درمان بوده و برای برخورداری از درمان باید هزینه آن علاوه بر حق بیمه پرداخت گردد

 ۴_  بیمه اختیاری ۲۷ درصد که شامل فوت ازکار افتادگی و بازنشستگی و درمان و اروتز و پروتز و ...

۵_ بیمه اجباری ۳۰درصد که ۲۳ درصد آن به عهده کارفرما و ۷ درصد به عهده کارگر است و جامع همه خدمات بوده و شامل تعهدات کوتاه مدت و بیمه بیکاری نیز هست وکاملترین نوع بیمه است

درصورت نیاز به توضیحات بیشتر از طریق بید برگ اقدام به تماس فرمایید