قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ
در صورتی که بازنشسته تامین اجتماعی هستید،‌ خیر امکان انتقال حقوق به همسر یا شخص دیگر در زمان حیات وجود ندارد. بعد از فوت به افرادی که مطابق قانون ارث می برند حقوق بازنشستگی تقسیم می شود.

در صورتی که کارفرما هستید و کارگر این درخواست را از شما دارد که حقوق کارگر برای شخص دیگری واریز شود،‌ توجه داشته باشید که این کار همراه با مشکلاتی برای کارگر و کارفرما می باشد و از انجام آن خودداری کنید. آن شخص که به حساب وی واریز حقوق ماهانه انجام می شود نیز می تواند از کارفرما برای دریافت سایر حقوق قانون کار خود (عیدی و سنوات و...) شکایت کند