در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ایادربیمه مان هر زمان میشود الحاقیه زد  خلاصه اصلاح بیمه نامه وهمچنین هر ماه میشود پولی به عنوان سپرده گذاشت تا در اینده شرایط بازخرید بهتر شود
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

شما در بیمه نامه عمر می بایست از یک ماه قبل از تاریخ سررسید تمدید بیمه نامه درخواست کتبی خود را جهت هرگونه تغییر شرایط نحوه پرداخت میزان سرمایه و پوشش ها شماره تماس و آدرس منزل و.... به بیمه گر اطلاع دهید تا این تغییرات در تمدید سال جدید تغییر یابد. به دفتر نمایندگی که بیمه شما را صادر کرده مراجعه و با تکمیل فرم درخواست تغییرات را اعلام کنید. در ضمن حتماً خودتان پیگیری کنید که فراموش نکنند وگرنه باید تا سال بعد صبر کنید