قبل توسط (133,610 امتیاز)

برای مرخصی استعلاجی سقفی در نظر گرفته نشده. برای گرفتن مرخصی استعلاجی شکستگی دست، مدت زمانی که دکتر معالج در گواهی پزشکی درج می کند،‌ در نظر گرفته میشود.

  1. برای استراحت هایی که در هر نوبت کمتر از هفت روز است و در مجموع در طول سال از ۱۵ روز بیشتر نمی شود، گواهی پزشک معالج کافی است و نیاز به تایید پزشک معتمد و یا کمیسیون پزشکی ندارد.
  2. استراحت های بیشتر از ۱۵ روز تا ۶۰ روز در سال و استراحت بیش از ۷ روز در هر نوبت باید به تایید پزشک معتمد سازمان برسد.
  3. استراحتهای بیش از ۶۰ روز در سال باید به تایید کمیسیون پزشکی برسد.

در واقع، در صورتی که مرخصی استعلاجی تا ۶۰ روز باشد، نیاز به کمیسیون پزشکی ندارد.