دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (28,590 امتیاز)
مبلغ حق جذب چقدر است؟ ممنون از شما
1 پاسخ
قبل توسط (134,090 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
در مورد حق جذب در قانون کار اشاره ای نشده است.برقراری حق جذب (فوق العاده بازار کار) در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۸ دستورالعمل اجرایی طرح های طبقه بندی مشاغل می باشد.

در کارگاه هایی که طرح طبقه بندی مشاغل دارند،‌ سقف مبلغ حق جذب برای مشاغل مدیران و کارشناسان متخصص در حد مدیران معادل ۲۰۰ درصد مزد شغل گروه مربوط و برای سایر مشاغل معادل ۱۰۰ درصد مزد شغل گروه مربوط به آن شغل خواهد بود.

در سایر کارگاه ها، با توجه به نظر کارفرما مبلغی را می توان بابت حق جذب یا فوق العاده بازار کار در نظر گرفت