دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,310 امتیاز)
برگه تسویه حساب با کارگر رو میخواستم. لطفا یک نمونه فرم تسویه حساب به صورت word یا pdf برای دانلود قرار بدید.
1 پاسخ
قبل توسط (39,410 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

در زیر یک نمونه فرم تسویه حساب پرسنل قرار گرفته است. متن زیر برای تسویه حساب پایان قرارداد آماده شده است.

در صورت نیاز می توانید بعد از تغییرات موردنظر این فرم را به صورت pdf ذخیره نمایید. برای دانلود رایگان فرم تسویه حساب کارگر بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

نمونه فرم تسویه حساب word

توجه داشته باشید که علاوه بر ذکر اطلاعاتی مانند آیتم های محاسباتی حقوق، حتما باید یک سند پرداخت هم در کنار فرم تسویه حساب ضمیمه شود. در غیر این صورت طبق نظر شورای دیوان عدالت اداری، ارائه تنها فرم تسویه حساب کافی نیست و اعتبار کامل ندارد.

متن تسویه حساب کارگر:

اینجانب .................................. فرزند ........................ به شماره ملی ........................... صادره از ................. کارگر/ کارمند شرکت ......................... با سمت ......................... که از تاریخ ........................ لغایت .......................... در شرکت مذکور انجام وظیفه می نمودم بدینوسیله گواهی و تائید می نمایم که کلیه حقوق و مزایای پایان کار خود را ( اعم از حق مسکن، حق خواروبار، حق بن،عیدی، پاداش، حق اولاد و سنوات، اضافه کاری، جمعه کاری و مرخصی ماهیانه و سایر مزایای متعلقه ) منطبق با مقررات قانون کار و آئین  نامه های مربوطه  طی چکی به شماره.............. و به مبلغ.................ریال یا نقداً به مبلغ............................ ریال در تاریخ ................... دریافت نموده ام و با آن شرکت قطع همکاری نموده ام و من بعد حق هرگونه ادعائی و شکایتی در رابطه با قانون کار نسبت به شرکت مذکور و خانم/آقای ........................ را از خود سلب می نمایم.

    امضاء و اثر انگشت کارمند/کارگر                            امضاء کارفرما