قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,280 امتیاز)
فرم تسویه حساب پرسنل رو برای دانلود می خواستم
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

لینک دانلود فرم تسویه حساب پرسنل در زیر قرار گرفته است. در صورت نیاز می توانید به تغییر و شخصی سازی فرم می توانید فایل ورد را دانلود و بعد از تغییرات موردنظر این فرم را به صورت pdf ذخیره نمایید. لینک دانلود رایگان فرم تسویه حساب کارگر به صورت word و pdf در زیر قرار گرفته است:

نمونه فرم تسویه حساب word

نمونه فرم تسویه حساب پرسنل pdf

 همچنی برای دانلود فرم تسویه حساب پرسنل در اکسل بر روی لینک زر کلیک کنید:

 فرم تسویه حساب پرسنل در اکسل