قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,130 امتیاز)
فرم تسویه حساب کارگر به صورت ماهانه رو می خواستم.
1 پاسخ
قبل توسط (37,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

بعد از محاسبه حقوق و دستمزد پرسنل میتوان فرم تسویه حساب ماهانه را بر اساس اطلاعات پرسنل و  آیتم های مربوطه حقوق و دستمزد تکمیل کرد. هر چند فیش حقوقی میتوانید جایگزین مناسب تری برای  فرم تسویه حساب ماهانه باشد. در زیر یک نمونه فرم تسویه حساب ماهانه پرسنل را برای دانلود قرار داده ایم‌:

 فرم تسویه حساب ماهانه

توجه داشته باشید که حتما باید یک سند پرداخت هم در کنار فرم تسویه حساب ضمیمه شود. در غیر این صورت طبق نظر شورای دیوان عدالت اداری، ارائه تنها فرم تسویه حساب کافی نیست و اعتبار کامل ندارد.