قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,250 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

حداقل حقوق کارگر با 15 سال سابقه در سال ۱۴۰۳ بر اساس جدول حقوق کارگران با سابقه چقدر می شود؟ آیا تفاوتی بین بین حقوق کارگر با سابقه و بدون سابقه وجود ندارد ؟

1 پاسخ
قبل توسط (38,850 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

در محاسبه حقوق کارگری که 15 سال سابقه کار دارد، بر اساس جدول حقوق کارگران،‌ علاوه بر حقوق پایه، حق مسکن، بن کارگری،‌ حق اولاد (در صورت داشتن فرزند و حداقل ۷۲۰ روز سابقه بیمه)، حق تاهل( در صورت داشتن همسر)، پایه سنوات هم در نظر گرفته می شود.

همانطور که در جدول حقوق کارگران باسابقه آمده است، برای محاسبه حداقل حقوق کارگر با ۱۵ سال سابقه کار در سال ۱۴۰۳ ( یعنی کارگری که در سال 1388 استخدام شده است‌) باید پایه سنوات تجمیعی کارگر طی سال های گذشته محاسبه شود و به پایه حقوق یا همان حداقل حقوق اداره کار ۱۴۰۳ اضافه شود.

پایه سنوات تجمیعی ماهانه ۱۵ سال منتهی به ۱۴۰۳ برابر با ۲,۴۲۵,۸۲۷ تومان می باشد. حداقل حقوق با ۱۵ سال سابقه برای ماه های ۳۱ روزه برابر 99,117,447 ریال و برای ماه های ۳۰ روزه برابر 95,920,110 ریال می باشد. با درنظر گرفتن حق مسکن، بن کارگری و حق تاهل حقوق دریافتی افراد متاهل بدون فرزند و ۱۵ سال سابقه برابر 118,219,226  ریال برای ماه های ۳۱ روزه می باشد. در صورت داشتن فرزند به ازای هر فرزند مبلغ حق اولاد نیز طبق جدول زیر تعلق می گیرد.

جدول حقوق کارگر با ۱۵ سال سابقه ۱۴۰۳