قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (28,560 امتیاز)
جدول حقوق کارگران با سابقه کار مربوط به  سال ۱۴۰۳ رو می خواستم
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

به کارگران با سابقه کار، علاوه بر حقوق پایه، حق مسکن، بن کارگری،‌ حق اولاد (در صورت داشتن فرزند و حداقل ۷۲۰ روز سابقه بیمه)، حق تاهل( در صورت داشتن همسر)، پایه سنوات هم در نظر گرفته می شود که جدول آن در زیر آمده است:

جدول حقوق کارگران با سابقه کار - سال ۱۴۰۳