قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,280 امتیاز)
ساعت کاری در  قرارداد کار پاره وقت بر اساس قانون کار چند ساعت است ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ
باستناد ماده ۳۹ قانون کار چنانچه ساعت کار از ساعت کار موظفی کمتر باشد  قرارداد پاره وقت می باشد و  حقوق و مزایا به نسبت ساعات کار انجام یافته محاسبه و پرداخت می شود.

بر اساس ماده ۵۱ قانون کار ساعت کاری در هفته حداکثر 44 ساعت می باشد. البته توجه داشته باشید که روزهای تعطیل در محاسبه ساعت کاری برای کار تمام وقت ۷.۳۳ ساعت در نظر گرفته می شود. با درنظر گرفتن این نکته اگر ساعت کاری کمتر از ساعت کاری عادی باشد کار پاره وقت محسوب می شود و محاسبه حقوق برای کار پاره وقت به نسبت ساعت کارکرد پرداخت می شود.