در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

لطفا مزایا و معایب بیمه پاره وقت و بیمه تمام وقت رو توضیح دهید ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

 افرادی که تمام وقت بیمه میشوند در زمان کوتاه تری از مزایای بیمه ای من جمله مستمری فوت ، بازنشستگی ، از کارافتادگی و بیمه بیکاری بهره مند میشوند در حالیکه افرادی که پاره وقت هستند زمان بیشتری مورد نیاز است تا سابقه مورد نظر برای استفاده از مزایای مذکور به حد نصاب رسیده شود.