در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
آیا کسانی که مشغول به تحصیل هستند و از معافیت تحصیلی برخوردارند، امکان استخدام به صورت تمام وقت در شرکت خصوصی برایشان هست یا خیر؟

به بنده اعلام شده که به دلیل معافیت تحصیلی و عدم انجام خدمت سربازی، طبق قانون فقط استخدام پاره وقت میسر است و سابقه بیمه باید نهایتا 20 روز در ماه باشد. آیا چنین قانونی وجود دارد یا میتوان سابقه 30 روز کار در ماه ثبت کرد؟

استخدام تمام وقت مجاز هست؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

ساعت کار در هفته 44 ساعت و در ماه 192 ساعت تعیین شده است به شرط آنکه کارگر این میزان از ساعت را در محل کار کند ، تمام وقت محسوب میشود و کارفرما موظف به پرداخت 30 روز حق بیمه کامل است و ارتباطی با اشتغال به تحصیل ندارد.