دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (28,680 امتیاز)
عیدی و سنوات برای دوره مرخصی زایمان بر عهده کارفرماست یا تامین اجتماعی ؟
1 پاسخ
قبل توسط (136,290 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

مطابق ماده 74 قانون کار، چنانچه مرخصی زایمان به تایید کمیسیون پزشکی سازمان بیمه تامین اجتماعی رسیده باشد، جزء سوابق کار آنان محسوب می گردد. از طرفی حسب تبصره یک ماده 76 قانون مذکور، پس از پایان مرخصی زایمان، کارگر زن به کار سابق خود باز می گردد و این مدت با تایید سازمان بیمه تامین اجتماعی جزء سوابق خدمت وی محسوب می شود.

با عنایت به ترتیبات قانونی فوق، به ایام بیماری و زایمان مورد تایید سازمان بیمه تامین اجتماعی، عیدی و پاداش تعلق می گیرد و پرداخت آن از تکالیف کارفرما می باشد.