در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (13,600 امتیاز)
کارگاه رو می خواستیم تعطیل کنیم. نحوه اعلام تعطیلی کارگاه به تامین اجتماعی چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (36,500 امتیاز)

بهترین پاسخ

در یک نامه تعطیلی کارگاه را به واحد درآمد بیمه تامین اجتماعی اطلاع دهید.

  • نامه را در دبیرخانه ثبت کنید. تا بدهی های بعدی گریبانگیرتون نکنه. آگاهی سازمان تامین اجتماعی، شرکت را از تعلق جرایم مربوط به عدم پرداخت بیمه کارکنان مصون خواهد نمود.
  • بعد از اعلام تعطیلی کارگاه به تامین اجتماعی، دیگه لیست بیمه رد نکنید.