دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
طی یک نامه به واحد درآمد سازمان تامین اجتماعی، تعطیلی کارگاه را اعلام کنید.

توجه داشته باشید که بعد از اعلام تعطیلی کارگاه دیگر لیست بیمه رد نکنید. همچنین نامه را در دبیرخانه ثبت کنید تا از مشکلات داخلی ناشی از عدم هماهنگی تامین اجتماعی ایمن بمانید.

همچنین اقدامات مربوط به تصفیه حساب بدهی شرکت منحله با تامین اجتماعی از طریق مکاتبه با مدیر تصفیه اعلام شده شرکت مزبور صورت می گیرد.

نمونه نام تعطیلی کارگاه

سازمان تامین اجتماعی

با سلام

احتراما به اطلاع می رساند کارگاه.... با کد کارگاهی .... از تاریخ .... تعطیل می باشد. لذا مراتب جهت اطلاع و انجام اقدامات لازم به حضورتان تقدیم می گردد.

با تشکر