در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام علیکم.جوانی 28 سال هستم دارای شغل آزاد با مدرک کارشناسی ارشد تا قبل از این مغازه داشتم وبیمه ای نداشتم برای بیمه شدن و داشتن بازنشستگی و همچنین درمانی باید چه نوع بیمه ای را انجام بدهم.

با سپاس
9 پاسخ
توسط (8,780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام برای دریافت بازنشستگی می توانید از یکی از دو بیمه زیر استفاده کنید:

1- بیمه خویش فرما تامین اجتماعی: این بیمه شامل مزایایی مانند: بیمه بیکاری، مرخصی زایمان و... نمی باشد. و دارای شرایطی برای ثبت نام می باشد و در صورت دارا بود شرط سنی لازم و سوابق بیمه کافی می توان درخواست بازنشستگی کرد ( مانند: بیمه اختیاری، بیمه مشاغل آزاد، بیمه قالی بافی و...)
2- بیمه رایگان سلامت به همراه بیمه عمر: دفترچه بیمه سلامت برخی هزینه های درمانی را پوشش می دهد و بیمه عمر نیز برای بازنشستگی و پوشش هزینه های درمانی سنگین مورد استفاده قرار می گیرد.