در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
چه کسانی به بیمه عمر نیاز دارند؟
7 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام

هر شخصي كه از آينده خود خبر و اطمينان دارد نيازي به بيمه عمر ندارد.

هركسي كه مطمئن است نه دچار بيماري و نه دچار مرگ و ورشكستي خواهد شد بيمه عمر تهيه نكند

هر شخصي كه ميتواند براحتي مبالغ مناسبي پس انداز كند با تضمين سود مناسب و پوشش هاي بيمه اي كه لازمه زندگي بشري است بيمه عمر نميخواهد.

كسي كه نميخواهد بازنشستگي خود را در رفاه و آسايش بگذراند نيازي به بيمه عمر ندارد.

دست آخر

اگر هيچكدام از موارد بالا در مورد شما صدق نميكند بيمه عمر انتخاب كه نه اجبار زندگيست.

پايدار باشيد