در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (22,740 امتیاز)
آیا کارفرما می تواند حقوق کارگر را کمتر از حداقل حقوق پرداخت کند ؟
1 پاسخ
توسط (119,570 امتیاز)
خیر، امکان پرداخت حقوق کمتر از حداقل حقوق مصوب سالانه وجود ندارد.

در صورت پرداخت حقوق کمتر از حداقل حقوق، کارگر می تواند در اداره کار نسبت به شکایت از کارفرما برای دریافت مابه التفاوت حقوق و سایر مزایای قانون کار اقدام کند.