در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (24,160 امتیاز)

آدرس و تلفن و ساعت کار اداره کار شمال شرق تهران رو میخاستم؟
1 پاسخ
توسط (38,130 امتیاز)

بهترین پاسخ

در اینجا اطلاعات کامل از قبیل آدرس ، تلفن و ساعت کار اداره کار شمال غرب تهران همچنین مناطق تحت پوشش این اداره در ناحیه شمالغرب تهران آورده شده است:

آدرس اداره کار شمال غرب تهران

  • آدرس: کیلومتر ۲ جاده مخصوص کرج - کوی بیمه چهار- کوچه سوم شرقی- پلاک242
  • نزدیکترین ایستگاه مترو به اداره کار شمال غرب تهران، ایستگاه مترو بیمه دوم و نزدیکترین ایستگاه اتوبوس به این اداره، ایستگاه اتوبوس شهید کیوان می‌باشد که دسترسی به این مکان را آسان می‌سازد.

اداره کار شمالغرب تهران روی نقشه

تلفن اداره کار شمال غرب تهران

تلفن: 02144656978

نواحی تحت پوشش اداره کار شمالغرب

مناطق ۵، ۹، ۲۱ و ۲۲  تحت پوشش این اداره کار می باشند.

ساعت کار اداره کار شمال غرب تهران

ساعت کار اداره کار کوی بیمه در شمال غرب تهران  شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح الی ۱۴:۳۰ بعد از ظهر می باشد.