در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (36,210 امتیاز)
آدرس و تلفن اداره کار خیابان سمیه رو میخواستم. راه دسترسی به این اداره کار از طریق مترو یا اتوبوس چطوره ؟
1 پاسخ
توسط (22,680 امتیاز)

در اینجا اطلاعات کامل از قبیل آدرس ، تلفن و ساعت کار اداره کار خیابان سمیه همچنین مناطق تحت پوشش این اداره در ناحیه شرق تهران آورده شده است:

آدرس اداره کار خیابان سمیه

  • آدرس: خ سمیه - نرسیده به پل حافظ-خ شهید پورموسی- نبش چهارراه شیرین-شماره 42
  • نزدیکترین ایستگاه مترو به اداره کار خیابان سمیه، ورودی ۲ مترو ضلع شمال غربی میدان فردوسی است.
  • نزدیکترین ایستگاه اتوبوس به این اداره، ایستگاه اتوبوس کالج می‌باشد.

تلفن اداره کار سمیه

تلفن: 02188910414

نواحی تحت پوشش اداره کار سمیه

منطقه ۲،  منطقه ۶ و منطقه ۷ تحت پوشش اداره کار سمیه می باشند.