در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (24,220 امتیاز)
نزدیک ترین ایستگاه مترو به اداره کار شمال شرق تهران کدام ایستگاه است ؟
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)

نزدیک ترین ایستگاه مترو به اداره کار شمالشرق تهران ایستگاه مترو میدان فردوسی است. از ایستگاه مترو میدان فردوسی تا اداره کار شمال شرق تهران در خیابان پورموسی تقریبا ۸ دقیقه پیاده روی می باشد.

آدرس اداره کار شمالشرق تهران: خ سمیه - نرسیده به پل حافظ-خ شهید پورموسی- نبش چهارراه شیرین-شماره 42

اداره کار شمالشرق تهران