در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (35,970 امتیاز)
آدرس و تلفن اداره کار جنوب غرب تهران رو میخواستم ؟
1 پاسخ
توسط (22,650 امتیاز)

در اینجا اطلاعات کامل از قبیل آدرس و تلفن ساعت کاری مربوط به اداره کار جنوب غرب تهران در محدوده محله فردوسی  آورده شدده است.

آدرس اداره کار جنوب غرب تهران

  • آدرس  : خ حافظ – خ سرهنگ سخایی – نبش سی تیر
  • نزدیکترین ایستگاه مترو به این اداره، ورودی شمالی مترو میدان حسن آباد می باشد
  •  نزدیکترین ایستگاه اتوبوس به این اداره، ایستگاه اتوبوس شهید سخایی می‌باشد

تلفن اداره کار جنوب غرب تهران

تلفن: 02166702151

اداره کار جنوب غرب تهران روی نقشه

اداره کار جنوبغرب تهران

مناطق تحت پوشش اداره کار جنوب غرب تهران:

  برای پیگیری امور مربوط به اداره کار در محدوده منطقه 10 ، منطقه 11 ، منطقه 12 ، منطقه 15 ، منطقه 16 ، منطقه 17 ، منطقه 18 و منطقه 19 به اداره کار جنوب غرب تهران واقع در خیابان سرهنگ سخایی مراجعه کنید .

ساعت کاری اداره کار غرب تهران

ساعت کار اداره کار غرب تهران  شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح الی ۱۴:۳۰ بعد از ظهر می باشد.

 پنجشنبه ها اداره کار غرب تهران تعطیل می باشد.