در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (22,290 امتیاز)
آدرس و تلفن اداره کار غرب تهران واقع در بلوار فردوس رو میخواستم ؟
1 پاسخ
توسط (33,810 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

در اینجا اطلاعات کامل از قبیل آدرس ، تلفن و ساعت کار اداره کار بلوار فردوس در صادقیه همچنین مناطق تحت پوشش این اداره در ناحیه غرب تهران آورده شده است:

آدرس اداره کار بلوار فردوس

  • آدرس:  فلکه دوم صادقیه- بلوارفردوس بعدازبازار میوه وتره بار -جنب خ حسن آباد-روبروی بانک سپه- ساختمان آبگینه طبقه ۳
  • نزدیکترین ایستگاه مترو به اداره کار بلوار فردوس، مترو فلکه دوم صادقیه می باشد.

تلفن اداره کار بلوار فردوس

تلفن: 02144010527

ساعت کاری اداره کار بلوار فردوس

ساعت کار اداره کار غرب تهران واقع در بلوار فردوس شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح الی ۱۴:۳۰ بعد از ظهر می باشد.

 پنجشنبه ها اداره کار غرب تهران تعطیل می باشد.