در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من بعد از تکمیل پرونده وبیمه شدن .1/2/95استارت بیمه رو زدم برای پرداخت ی برگه کارمند بیمه بهم داد با عابر بانک پرداختم .گفت برای پرداخت برم کافی نت .جایی من زندگی میکنم روستا نزدیک سیرجان کافی نت نداره .اما خودم کامپوتر با پرینتر دارم adsl.حالا چه تاریخی .چه سایتی .محبت کنید راهنمایی کنید که تاریخ مهلت ادرس سایت .خطر احتمالی بفرستید.تشکر
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

باید از سامانه یکپارچه تامین اجتماعی استفاده کنید.. لینکش تو راهنمای زیر اومده

آموزش دریافت فیش و برگ پرداخت حق بیمه ، بیمه شدگان اختیاری و مشاغل آزاد