در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام. بنده مدرس حق التدریس دانشگاه آزاد هستم. هر شش ماه یکبار بیمه رد می کنند. آیا میتوانم خودم بیمه اختیاری پرداخت کنم؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام بله شما میتوانید تحت عنوان کسری حق بیمه ایامی که دانشگاه پرداخت نمی کند خودتان پرداخت نمایید لازمه کار اینکه در سایت تامین اجتماعی برای کسر پرداختی حق بیمه باسازمان قرارداد ببندید