در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
کارمند در سه ماهه اول سال حقوق تقریبی 14 تومن میگرفته

الان میخوام به صورت ساعتی پرداخت کنم و بیشتر از 30 ساعت هم نمیخوام وقت بگذاره که در مجموع میشه 9 میلیون . پرداختی به ایشون چه شکلی میشه و بیمه اش همینطور؟

و سوال دوم: اگر بخوام برای این کارمند بیمه یک ماه کامل رد کنم اما پرداختی من براساس ساعت کارکردش باشه امکان داره؟ ینی همین فرد رو که اول سال حقوق بالا میگرفته بیام حقوقش رو به حداقل وزارت کار کاهش بدم امکان داره؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام همانطوری که ارتقای سمت باعث افزایش حقوق میشود تقلیل سمت نیز موجب کاهش حقوق خواهد شد که باید طبق مدارک و مستندات مستدل موضوع برای تامین اجتماعی اثبات شود همچنین در مورد کاهش ساعات قانونی کار و انعقاد قرارداد پاره وقت با کارمند  می توان حقوق را کاهش داد و مراتب را برای سازمان ثابت نمود