در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من رفتم یک شرکت خودروسازی ثبت نام کردم برا استخدام رفتم آزمایش دادم و کارت بهداشت هم گرفتم قرارداد هم نوشتم گفتن برو تماس میگیریم تماس نگرفتن زنگ زدم بهشون میگن معلوم نیست الان من بخوام شکایت کنم کجا باید برم چون رفتم یک میلیون خرج کردم فقط برا آزمایشات و کارت بهداشت.ممنونم
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
باسلام ضمانت اجرای قرارداد تاریخ شروع بکار آن است اگر قرارداد داری تاریخ اجرا باشد ضمانت اجرایی دارد در غیر اینصورت خیر و شکایت باعتبار  قراردادی که ضمانت اجرایی ندارد و روابط کاری و مزدی نیز به زعم آن جاری نشده باشد طرح شکایت وجه قانونی ندارد وهیچیک از ادله های اثبات دعوی وجود ندارد