در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
باسلام و خسته نباشید. بنده حدودا هفت تاهشت سال سابقه بیمه دارم. واز دیماه سال قبل که در گارگاه کارمیکردم وتعطیل شده. سرکار نبودم تاالان من می‌میتوانم بیمه بیکاری بگیرم. ممنون میشم راهنمای کنید. باتشکر ازشما.
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام طبق بند ب ماده ۶ قانون شما باید ظرف ۳۰ روز پس از بیکاری اقدام به طرح درخواست می کردید و درصورت داشتن عذر موجه تا ۳ما ه این مهلت قابل تمدید بود ولی با گذشت ۷ ما از تاریخ بیکاری هیچ اقدام میسور نبوده و شما مشمول بیمه بیکاری نخواهید شد