در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
بنده ۱۷ سال هست در مشاغل سخت مشغو ل به کار هستم،با دریافت ۳ سال بیمه بیکاری و ۱۷ سال سابقه بیمه در مشاعل سخت که جمعا میشه ۲۰ سال،آیا شرایط بازنشستگی را دارا هستم،شرط سنی وجود دارد یا خیر
1 پاسخ
توسط (1,060 امتیاز)
با سلام

جهت استفاده از بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور بیمه شدگانی که دارای ۲۰ سال سابقه متوالی یا ۲۵ سال متناوب سابقه بیمه پردازی در مشاغل سخت و زیان آور هستند بدون شرط سنی می‌توانند درخواست بازنشستگی بدهند تا پس از بررسی و تأیید با پرداخت ۴ درصد سخت و زیان آور بازنشسته شوند شما با توجه به سوابق تان متاسفانه در حال حاضر امکان بازنشستگی را ندارید