در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام

با عرض خسته نباشید بکار شناسان محترم

من امسال میخواهم باز نشسته شوم درحال حاظر چند سال است از بیمه بیکاری استفاده میکنم تا زمان 60سالگی سابقه بیمه ام با احتساب بیمه بیگاری 26سال و8ماه میشود ازطرفی حدود 8سال سابقه سخت زبان آور دارم ودرزمان پرداخت حق بیمه حدودن50 درصد بیشتر از حداقل حقوق بیمه پرداخته ام سوالم این است که آن سخت زبان آور پرداخت کنم تاسابقم بیشتر شود بهتر است یانه با همان 26/8سال بازنشسته شوم چونکه من بیمه بیگاری مگرم همان حداقل حقوق شاملمیشود سابقه چه20سال وچه 30سال باشد لطفاً راهنمایی بفرماید چه کارکنم بهتر است باتشکر
1 پاسخ
توسط (1,060 امتیاز)
با سلام

به استحضار می‌رساند کسانی که با ۲۰ سال سابقه عادی و ۶۰ سال سن بازنشسته می‌شوند ماهیانه ۲۰ روز حقوق دریافت می‌کنند پس مسلما هر چه سابقه بیشتری داشته باشید حقوق بیشتری دریافت می‌کنید در رابطه با مشاغل سخت و زیان آور هر یک سال سابقه در مشاغل سخت و زیان آور برابر است با یک و نیم سال و به ازای ۸ سال سابقه زیان آور تان ۴ سال به مجموع سوابق تان اضافه خواهد شد و زمان بازنشستگی حقوق ۳۰ روز کامل را دریافت می‌کنید،بهتر است دو سه سال مانده به بازنشستگی از بیمه بیکاری استفاده نکنید چون باعث کاهش حقوق بازنشستگی تان خواهد شد