در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

بند18 سال سابقه کار سخت و زیان آور دارم حداقل قانون سابقه گفته شده 20 سال آیا من با18 سال میتونم درخواست بدم یا آنکه میتونم خودم بیمه 2 سال رو پرداخت کنم 20 سال بشه
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام طبق قانون  براي احراز شرايط بازنشستگي  سخت و زيان آور بصورت متوالي بايد 20سال سابقه كامل داشته يا 25 سال سابقه متناوب و در صورت اينكه بيشتر از يكسال فاصله در آن بيافتد حالت توالي خود را از دست داده وناچارا تا 25 سال متناوب  مي گردد

درصورتي كه 2 سال كسري را خودتان در قالب غير سخت و زيان آور پرداخت كنيد نمي توانيد بازنشسته شويد حتما بايد بيمه اجباري و شرايط سخت و زياآور را داشته باشيد .

ضمنا هرينه 4 درصد بيمه آن نيز بايد در وجه سازمان تاديه گردد