در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام  من تو یه کلینیک دندان پزشکی بعنوان نیروی پذیرش قرار بود ۳ ماه اموزش ببینم،بصورت شفاهی صحبت کرده بودیم که هزینه ایاب ذهاب بدن تو این سه ماه، و یه سفته بابت حسن انجام کار ازم گرفتن و یه دست خط از من داشتن که من فقط برای اموزش و یادگیری رفتم و ادعایی نسبت ب حق و حقوق و  استخدام ندارم  ، ولی بعد از یه ماه که دو شیفت اونجا اموزش دیدم بدون دلیل موجه  اخراج شدم و هیچ هزینه ایاب ذهابی بهم ندادن، و تواین یه ماه کلی هزینه بابت رفت امد کرده ام و یه دست لباس فرم وادار کردن بگیرم که پول اونم ندادن و بدون استفاده مونده، باتوجه به اینکه فقط یه دست نوشته دارن ازم،  ولی هزینه  ایاب ذهاب بصورت شفاهی صحبت شده بود، من هزینه یه ماه ایاب ذهاب رو چطوری میتونم بگیرم؟؟! اصلا میتونم با طرح شکایت هزینه اون یه ماه رو بگیرم؟؟ یا شاملم نمیشه!
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام.  کارفرما مکلف به پرداخت هزینه ایاب و ذهاب نمی باشد مگر اینکه بصورت مکتوب تعهد به پرداخت داده باشد. صرفا اگر بتوانید رابطه کارگری وکارفرمایی را احراز نمایید، می توانید بابت حقوق و مزایای یک ماه اقدام کنید.