در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام نامه اتمام همکاری بنده با شرکتی که ۲سال کارمی کردم با مضمون پایان همکاری بدلیل اتمام قرارداد در تاریخ 05/31وعدم نیاز در تاریخ06/01باستناد ماده 21قانون کار به شما ابلاغ میگردد زده شده ایا با این نامه میتوان جهت دریافت بیمه بیکاری اقدام نمود
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام درصورت داشتن ۳۶۵ روز سابقه بیمه در آخرین کارگاه با ماهیت دائمی  و داشتن قراردار منتهی به بیکاری و اقدام در مهلت ۳۰ روزه و احراز بیکاری غیر ارادی مانعی ندارید