در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
هزینه هر ماه بیمه برای شخص کارگر جوشکار چقدر هست
1 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

در راهنمایی که در پایین صفحه آمده نرخ حق بیمه انواع بیمه های اجتماعی اومده.

البته به شما توصیه میکنم به جای اینکه هزینه سنگینی رو برای بیمه تامین اجتماعی بدید، رویه جایگزین بیمه رایگان سلامت برای خدمات درمانی تون و بیمه عمر و سرمایه گذاری برای بازنشستگی تحقیق کنید.

می تونید سوالات متداول حوزه بیمه عمر و سرمایه گذاری رو اینجا مطالعه کنید و در حوزه بیمه سلامت را اینجا مطالعه کنید.