در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من 13 سال سابقه کاری دارم لیست بیمم کارگر ساده رد شده حالا بیمه من میخوام جوشکار رد بشه من چند ساله بازنشسته میشم سختی کار میخوره یانه؟؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام شما ۱۳سال سابقه دارید وچنانچه الباقی را جوشکار بنویسید در صورتی که جوشکاری بیش از ارتفاع ۵متر باشد شما میتوانید از سختی کار استفاده کنید در غیر اینصورت اگر جوشکاری شما در وپنجره سازی باشد نمیتوان از سختی کار استفاده کنید