در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
سلام بنده قبلا بیمه رانندگان برون شهری واریز میکردم حدود یک سال،بعد از اون به استخدام آموزش و پرورش در اومدم به عنوان معلم هر دو در صندوق تامین اجتماعی الان کارت هوشمند رانندگی بنده غیر فعال شده، سوالم اینه هیچ راهی وجود نداره در کنار بیمه فرهنگیان بیمه رانندگان واریز کنم؟ و کارت هوشمند فعال کنم
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام نظر به اينكه بيمه رانندگان داري يارانه دولتي بوده در صورت بيمه پردازي به هرنحو اين بيمه غير فعال شده و به هيچ وجه امكان پرداخت حق بيمه رانندگان در صورت اشتغال به كاري غير از آن وجود ندارد