در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (36,500 امتیاز)

آیا این فراخوان صندوق بیمه اجتماعی درست هست ؟ چطور می تونم ثبت نام کنم ؟

فراخوان صندوق بیمه تامین اجتماعی

1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

این فراخوان صندوق بیمه تامین اجتماعی با مانور متقلبانه تهیه شده و مربوط به سازمان تامین اجتماعی نیست.

تبلیغ فوق مربوط به صندوق اجتماعی روستاییان و عشایر هست که پوشش های کمی نسبت به تامین اجتماعی دارد.

آگهی مربوطه ارتباطی با سازمان تامین اجتماعی ندارد و با هدف فریب مخاطبان و بیمه شدگان تهیه شده است .

در صورتی که می خواهید بیمه خریداری کنید می توانید بیمه عمر یا بیمه اختیاری تامین اجتماعی (بیمه مشاغل آزاد، بیمه زنان خانه دار و...) را بررسی کنید.

بیشتر بخوانید: