در شرکت بیمه توسط (109,610 امتیاز)
جدیدترین فراخوان بیمه ایران برای دارندگان بیمه عمر آتیه شرکت بیمه توسعه
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

اطلاعیه شماره 1: فراخوان بیمه گذاران بیمه های عمر آتیه، پیشاهنگ و سنوات شرکت بیمه توسعه که بیمه نامه آنها در سال های 1387 و 1388 صادر شده است.

( توجه: فراخوان مربوط به آن دسته از بیمه گذاران که بیمه نامه آنها در سالهای 89 لغایت 93 صادر شده متعاقباً اطلاع رسانی خواهد گردید.)

بیمه گذار محترم خواهشمند است از تاریخ  1395/03/16 با در دست داشتن اصل و کپی بیمه نامه، اصل و کپی کارت ملی ،اصل مدارک پرداخت حق بیمه وفرم چاپ شده درخواست تعیین وضعیت بیمه نامه (که از طریق همین درگاه قابل چاپ می باشد)  به یکی از شعب شرکت سهامی بیمه ایران در سراسر کشور مراجعه فرمایید.

برای اطلاع از نشانی شعب شرکت سهامی بیمه ایران در سراسر کشوراینجا را کلیک کنید.

برای تعیین وضعیت بیمه نامه و تکمیل فرم درخواست مربوطه اینجا را کلیک کنید.