در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با عرض سلام وخسته نباشد

کسانی که قبل از فراخوان بیمه ایران اقدام به بازخرید بیمه عمر خود کرده اند و در طرح فراخوان اطلاعات آنها وجود ندارد در چه زمان و مرحله ای مبلغ بازخریدی خود را دریافت میکنند.
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
بیمه توسعه به زودی لیست افرادی را که بیمه نامه آنها تحویل بیمه توسعه داده شده اما هنوز مبلغی را دریافت نکرده اند به بیمه ایران داده میشود
این افراد میتوانند با مراجعه حضوری بدون بیمه نامه تنها از روی تطبیق نام  از روی لیست مربوط اقدام به بازخرید و دریافت بیمه نامه نمایند