در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام.پدر من با سن شصت سال و با بیست و سه سال سابقه بیمه برای درخواست بازنشستگی در سن شصت،اقدام کردن اما گفتن باید ترک کار بیاری،ما از کجا مطمئن باشیم که الان کار نمیکنی؟وپدر من تو سن شصت سالگی باید دوبار مشغول به کار شه که یک سال کار کنه تا بتونه برای اداره تامین اجتماعی ترک کار ببره؟ایا این حرفی که کارمند اون اداره زده درست هست؟متشکرم اگر راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام جهت درخواست بازنشستگي از طريق سامانه es.tamin.ir در قسمت مستمري بگيران اقدام به طرح درخواست اقدام كنيد در صورتي كه بيمه شما اجباري باشد لازم است كه نامه ترك كار از كارفرما اخذ گردد در غير اينصورت نيازي به اين نامه نيست براي توضيحات بيشتر با توجه به شرايتان از طريق بيد برگ تماس بگيريد