در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
احتراما،

خواهشمنداست روش درخواست حضوری و درخواست غیر حضوری بازنشستگی تامین اجتماعی و احیانا مدارک لازم و مدت انجام مراحل و دریافت حقوق بازنشستگی وضعیت دفترچه بیمه طی اینمدت و زمان شروع بیمه تکمیلی را بفرمائید.

ضمنا روش محاسبه حقوق بازنشستگی در صورتیکه چند سال آخر را بیمه بیکاری دریافت شده باشه و اگر ملاک حق بیمه پرداختی در زمان اشتغال هست آیا افزایش سنوات گذشته شامل می‌شود و به چه صورت؟

متشکرم

۱۴۰۱۰۳۳۰
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام برای درخواست بازنشستگی در صورتی که شرایط سنی و سابقه بیمه  را داشته باشید می توانید از طریق سامانه es.tamin.ir ضمن ثبت نام و دریافت گذر واژه وارد محیط بیمه شدگان شده ودرخواست بازنشستگی خود را مطرح کنید و یا اینکه ازطریق کارگزاری بیمه یا خود شعبه بیمه پردازی شده  با درخواست کتبی موضوع را مطرح و پی گیری نمایید  در صورت موافقت سازمان براساس میانگین دوسال آخر محاسبه و از زمان احراز بازنشستگی قابل پرداخت بوده و بیمه تکمیلی آن نیز برقرار می شود  در ضمن اگر بیمه بیکاری منتهی به بازشستگی شود اگر برمبنای حداقل باشد حداقل محاسبه شده و اگر بر مبنای سایر سطوح حقوق باشد برهمان مبنا محاسبه  و پرداخت می گردد