در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام ، پارسال مادرم در اثر بی احتیاطی راننده اتوبوس فوت شد ، اسناد و مدارک رو تا برج ۹ پارسال به بیمه ارایه دادم و رسید گرفتم ، بیمه از ترس طولانی شدن روند دادرسی و افزایش نرخ دیه قبل از رای نهایی دادگاه و در برج ۱۲ دیه رو بدون اطلاع به من به صندوق تامین خسارت های بدنی واریز می‌کنه ، ۱۰ روز بعدش رای نهایی صادر شد و از بیمه زنگ زدن برو پولت رو از صندوق بگیر ، من هم چون وقتشو نداشتم نرفتم ، الان رای اجرا احکام هم صادر شده و میتونم دیه رو بگیرم .میخواستم بپرسم با توجه به شیطنت بیمه و یوم الادا بودن مبلغ دیه آیا میتوانم از بیمه شکایت کنم و مبلغ دیه رو با توجه به نرخ ۱۴۰۱ بگیرم ؟؟؟
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
با سلام

براساس ماده 36 قانون بیمه اجباری شخص ثالث ، در حوادث منجر به فوت ، شرکت بیمه گر می تواند بدون نیاز به رأی مرجع قضائی ، دیه فوت را نزد صندوق تأمین خسارت های بدنی تودیع نماید .

در نتیجه با توجه به جواز قانونی واریز دیه فوت ، عناوین مندرج در متن سئوال از قبیل ترس شرکت بیمه از طولانی شدن روند دادرسی و یا شیطنت شرکت بیمه مصداق ندارد .

موفق باشید