در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

دو خودرو باهم تصادف کردیم و ماشین بنده خسارت دیده است و راننده خودرو متواری بوده است حال کارشناس شورای حل اختلاف تعیین خسارت کرده اما راننده متواری تصادف را قبول ندارد . سوال بنده : آیا قبل از کروکی توسط افسر ( کارشناس ) می‌توانم خودرو را تعمیر کنم و فقط به تعیین خسارت کارشناس شورا اکتفا کنم ؟ باتشکر از شما
1 پاسخ
قبل توسط (1,540 امتیاز)
با سلام

چنانچه درخواست صدور قرار تأمین دلیل به شورای حل اختلاف ارائه نموده و کارشناس رسمی دادگستری منتخب شورا ، از نقاط آسیب دیده خودرو بازدید به عمل آورده و قطعات آسیب دیده و میزان خسارت را ارزیابی و تعیین نموده اند،می توانید خودروی خود را تعمیر نمائید و در صورت اعتراض طرف مقابل ، هیئت سه نفره کارشناسی ، براساس همین مستندات اظهارنظر خواهند کرد.

با تشکر

محمد هدایتی راد