در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

پدر من ۵ سال پیش فوت کرده است و از آن زمان خودروی ایشان را من بدون اینکه بنام بزنم سوار میشدم. دیروز تصادف کردم و وقتی برای دریافت خسارت از بیمه فرد مقصر مراجعه کردم، شرکت بیمه گفت که خسارت را فقط به مالک خودرو پرداخت می کند

چکار باید بکنم؟ انحصار وراثت انجام شده و وراث هم مشکلی با این موضوع که خودرو دست من است ندارند.
1 پاسخ
توسط (2,620 امتیاز)
با سلام واحترام

جهت دریافت خسارت لازم است همه وراث به یک نفر از ورثه وکالت محضری جهت دریافت خسارت دهند. جهت بیمه نمودن خودرو هم در حال حاضر با توجه به استعلام از ثبت احوال در هنگام صدور بیمه نامه امکان صدور به نام متوفی وجود ندارد به همین دلیل در بیمه نامه شخصی که حق بیمه را پرداخت می کند به عنوان بیمه گذار قید می شود و یکی از وراث به عنوان ذینفع تعیین می شود.