در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام
بنده حدود 10 روز پیش با خودروی 206 تصادف داشتم که ایشون مقصر شناخته شدن.
بیمه نامه + کارت ماشین مقصر دست منه و کارت ماشین من دست ایشون.
حالا راننده مقصر جواب تلفن بنده رو نمیدن!
ضمن اینکه من این ماشین رو تازه خریداری کردم و فقط یک هفته برای تعویض پلاک ماشینم فرصت دارم.
با بیمه تماس گرفتم و گفتن از حادثه 5 روز گذشته و خسارت نمیدن.
ماشینم قبل از حادثه کاملا بیرنگ بوده، آیا چیزی به عنوان اُفت ماشین هم تعلق میگیره یا خیر؟
افسر هم کروکی نکشیده. چیکار باید کنم؟ لطفا راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (260 امتیاز)
با سلام
در صورت عدم پرداخت خسارت از طریق بیمه، تنها راه ممکن مراجعه به شورای حل اختلاف(با توجه به صلاحیت شورا تا مبلغ 20 میلیون تومان) و اقامه دعوا علیه راننده مقصر خواهد بود. افت قیمت خودرو نیز قابل مطالبه بوده و مصداق عدم النفع نمی باشد.