در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من با یه 206 تصادف کردم که اون مقصر بود و افسر پلیس تایید کرد ولی اون شخص بعد از برداشتن مدارکش در بیمه فرار کرد.

من هم شکایت کردم و کارشناس دادگستری هم خسارت ماشین و افت قیمت را تعیین کرد به صورت غیابی هم شورای حل اختلاف بابت خسارت ماشین و افت قیمت رای رو به نفع من داد ولی گفته 45 روز باید صبر کنی

سوال من اینه که میتونم الان ماشین رو تعمییر کنم یا باید تا 45 روز اینده هم صبر کنم (نظر کارشاس رو هم دارم )

ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

اگر در شورا نظریه کارشناس در پرونده منعکس شده است میتوانید با تایید شورا اتومبیل رو تعمیر نماید