در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام هفته قبل از پیمانی به رسمی تبدیل وضعیت شدم که درخواست تداوم صندوق تامین اجتماعی را دادم که الان خیلی پشیمونم به خاطر حقوق پایین بازنشستگان و هم اینکه شنیدم در شرف ورشکستگی می‌باشد.و  تامین اجتماعی بعد ۳۰سال خدمت و بازنشستگی از اداره اگر بیرون کار کنیم   تامین حقوق بازنشستگی پرداخت کنه همه رو میگیره و حقوق بازنشستگی قطع میشه در حالی که کشوری اینجور نیست و بعد بازنشستگی هم میشه کار کرد بدون قطع حقوق  خیلی اشتباه کردم کاش بشه جبران کرد خیلی نگران آینده هستم لطفا راهنمایی بفرمایید امکان داره تغییر بدم به خدمات کشوری در حالی که حکم رسمی با صندوق تامین صادر شده
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام جاي هيچ گونه نگراني نيست تامين اجتماعي يكي از صندوق هاي معتبر و ثروتمند كشور است به هر حال در صورت تمايل به انتقال صندوق مانعي نداريد مي توانيد درخواست انتقال خود را در هردو صندوق مطرح كنيد ولي بايد تفاوت حق بيمه را در صندوق مقصد به نرخ روز پرداخت كنيد