در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (100 امتیاز)
مادر من ۲۹ سال سابقه کار در بهزیستی دارد که ۹ سال آن برایش کارمند دولت رد شده ۶۰ سال سن دارد ولی الان اداره بیمه فقط میگه ۹ سال سابقه داری و نمیتوانی بازنشسته شوی اون ۲۰ سال رو قبول نمیکنن ۲۰ سال بیمه کارگری رد شده ۹ سال آخر قراردادی چکار میشه کرد؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
پیشنهاد می کنم با توجه به اینکه بر اساس ماده 103 قانون خدمات کشوری و نیز بر اساس ماده 76 قانون تامین اجتماعی شرایط بازنشستگی را ندارند رابطه استخدامی خود ار با دستگاه اجرایی مربوطه قطع نمایند و سپس در خواست بازنشستگی خود را به تامین اجتماعی ارائه دهند. در اینخصوص نیازمند مشاوره تکمیلی هستید